Viiden tähden yöpymistä ulkona

Olet ehkä ollut perheen kanssa retkeilemässä perinteisellä kupoliteltalla tai majoittunut, johonkin retki mökkiin lomakeskuksessa. Näistä ajoista on retkeily kokenut myös suuria mullistuksia ja retkeilyvälineet ovat kehittyneet huimasti paremmiksi ja laadukkaammiksi. Myös mukavuutta odotetaan perinteiseltä telttailulta ja nykyään voit kokea ulkona retkeillessä todella tasokasta yöpymistä. Miten voit tehdä omasta retkestä viiden tähden matkan nykypäivän välineillä?

Teltan hankkimisessa kannattaa suunnata suoraan suurempaan urheilukauppaan. Nykyään näiden kauppojen valikoimista löytyy todella laadukkaita telttoja, joihin mahtuu parhaimmillaan jopa 16 henkilöä. Monet näistä teltoista sisältää useamman huoneen, kuten olohuone ja makuuhuoneet erikseen. Teltassa viihtyy myös sadepäivinä ja tilaa riittää sadepäivän peleihin koko perheen kesken. Tällainen teltta on todellinen viiden tähden hotelli, jonka voi pistää pystyy mihin tahansa haluaa.

Telttojen lisäksi on tullut repussa kulkevat riippukeinut, jotka voi ripustaa puiden väliin ja riippukeinut ovat myös suojattu, joten pysyt suojattuna hyttysiltä kun nautit täysin rinnoin luonnosta. Riippukeinu onkin retkeilijälle helppo väline, jonka avulla voi viedä oman reissun vaikka todelliseen ekstreme paikkaan ja laittaa makuupaikan korkealle vuorelle, kunhan sieltä löytyy vain pari puuta, johon sen voi ripustaa. Tämä väline tarjoaa näköaloiltaan ja mukavuudeltaan todella laadukkaat yöunet, joista todella nauttii.

Retkellä pitää myös olla evästä ja nykyisin urheilukaupoista löytyy suuri valikoima laadukasta retkimuonaa, jonka voi helposti valmistaa retkikeittimellä tai nuotiolla nopeasti. Retkimuonat on myös pakattu valmiisiin pakkauksiin, jotka eivät paljoa paina tai vie tilaa repussa, joten niiden kantaminen on myös erittäin helppoa.

Kaikille ei retkeily tuo viiden tähden nautintoa ja silloin on parempi suunnata kaupunkiin ja varata esimerkiksi viiden tähden hotelli Helsinki tai muusta kaupungin keskuksesta. Tällaisesta joutuu kuitenkin helposti maksamaan saman yöstä kuin yksi suuri teltta maksaa, joten mieti vielä, mikä sinua kiinnostaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *